Acoperișul, infecțiile urinare și wonder-women

Când plouă și se udă covorul din sufragerie, poți alege să muți covorul, sau poți pune un vas sub locul de unde curge apa din tavan. Nici una dintre cele două variante nu rezolvă cauza – gaura din acoperiș.

Când vorbim despre infecții urinare (cistite), mai ales despre cele repetate, căutăm alternative care să funcționeze la nivelul vezicii urinare. De ce seamănă asta cu mutatul covorului? Vom vedea imediat.

Am învățat că cel mai frecvent „incriminat” germene care produce semnele infecției urinare este E. Coli (pe numele ei complet, Escherichia coli), varianta numită uro patogenă – tocmai pentru că face mult rău vezicii urinare.

Soluțiile nonantibiotice frecvent utilizate în aceste infecții urinare caută să scadă acțiunea E. Coli la nivelul vezicii urinare, fie împiedicând-o să adere de pereții vezicii, fie creând un mediu nepropice pentru dezvoltarea ei.

Aceste soluții sunt bune, așa cum mutarea covorului sau poziționarea unui vas sub gaura din tavan funcționează, dar nu rezolvă problema de la nivelul acoperișului și posibilele repetări ale procesului.

Cel mai important rezervor de E. Coli se găsește la nivel intestinal (și intestinul reprezintă aici acoperișul). Dacă vrem să reparăm gaura din tavan, ar trebui să ne adresăm, prin soluții terapeutice, rezervorului de la nivel intestinal.

Ca și concluzie a celor de mai sus, o intervenție combinată, cu un produs care acționează atât la nivel intestinal, cât și la nivelul vezicii urinare, este cea mai bună soluție în cistite.

Aici apare în peisaj femeia-fantastică, „wonder-woman”, care poate acționa în ambele locuri, în același timp. Această super-femeie reduce rezervorul intestinal de E. Coli și, totodată, creează un mediu nefavorabil pentru germene la nivelul vezicii urinare. Și, ca orice femeie responsabilă, face asta în cel mai blând mod cu putință, cu ingrediente naturale – xiloglucan, care acționează la nivel intestinal, și propolis cu hibiscus, care, prin acidifierea urinii, creează un mediu nepropice pentru dezvoltarea bacteriei, deci inhibă dezvoltarea bacteriei E coli la nivel urinar.

Am numit-o femeia-fantastică pentru are capacitatea de a fi în două locuri în același timp (în intestin și în vezica urinară), salvând sute și sute de femei de la simptomele deranjante ale cistitei, dar și protejând de apariția altor infecții .

Această „wonder-woman” are acum și o variantă îmbunătățită, cea vegană, constituită doar din componente vegetale (inclusiv capsula), fară lactoză și adecvată persoanelor diabetice

Avem salvatorul (femeia-fantastică – wonder woman), cunoaștem modul de acțiune (dublu și țintit), știm că eficiența vine din surse naturale, vegetale.

Mai rămâne ne bucurăm de viață fară grija legată de simptomele de cistită, fară teama recăderilor.

Multă sănătate – vă dorește Wonder woman.